Субота, 20.04.2024, 13:39
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
За який футбольний клуб України ви вболіваєте???
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 15 » Ахметов: Концентрація повинна бути у кожній грі
10:25
Ахметов: Концентрація повинна бути у кожній грі
Вечірнє тренування "Шахтаря" відвідав президент донецького клубу Рінат Ахметов. По-батьківськи обнявши кожного гравця і переговоривши з Мірчею Луческу, Рінат Леонідович відповів на питання журналістів. 

- У "Шахтаря" скоро гра не тільки з "Металургом", але і з "Арсеналом", а ви завжди перед ключовими матчами приїжджаєте на базу. Можна сказати, що цього разу ви приїхали на тренування перед грою з "Арсеналом"?

- Я приїхав перед "Металургом", тому що завтра має бути дуже цікава гра, і ми чекаємо, що вона буде тримати в напрузі всіх вболівальників до фінального свистка. Сподіваюся, що завтра ми покажемо кращі якості і заробимо чергові три очки. Вони для нас дуже важливі.

- Ви дуже добре відгукувалися про "Металурзі" після закінчення минулого сезону. Не змінили своєї думки в цьому чемпіонаті?

- Ні, "Металург" - дуже сильна команда, і мені хотілося б, щоб завтра вони були слабші нас і приберегли кращі якості для свого наступного суперника. Хоча, якщо і вони, і ми завтра продемонструємо все, на що здатні, то в підсумку, думаю, все-таки ми три очки завоюємо. Я в цьому впевнений.

- Кажуть, що для "Шахтаря" матчі з "Арсеналом" будуть "лакмусовим папірцем". А з якими очікуваннями ви підходите до цих ігор?

- По-перше, я дуже хочу, щоб ми завтра здобули перемогу. У такому випадку я буду перебувати в гарному настрої перед "Арсеналом". Перемога в завтрашньому матчі дуже важлива для гравців команди, вболівальників, для всіх нас. Ми повинні бути сконцентрованими і не повинні думати про «Арсенал». Наші думки мають бути зосереджені на "Металурзі".

- Щойно ви кожному гравцеві, поплескавши по плечу, давали настанови. Що ви їм говорили?

- (Посміхається) У нас з ними є свої маленькі секрети. А взагалі, поцікавився, як у них справи, як настрій після повернення з збірних. Звичайно, привітав нашу молодь - Кривцова, Степаненко, Віценця ... У Томаша запитав, як зараз ідуть справи в його збірній. Будемо сподіватися, що завтра нас чекає гарна гра і ми завоюємо три очки, тому що, коли футболісти повертаються з збірних, ігри завжди даються важко. Ви, напевно, пам'ятаєте випадок з "Оболонню". Але я думаю, що завтра не буде недооцінки суперника. Футболісти будуть сконцентровані, мотивовані й зроблять все, щоб доставити радість, задоволення і принести перемогу своїм уболівальникам.

- Ви задоволені грою футболістів "Шахтаря" у національній та молодіжній збірній?

- Думаю, наша молодіжна збірна достойно виступила, показавши приклад того, як потрібно віддаватися на полі і перемагати. Я всю нашу команду вітаю з великим успіхом. Що стосується національної збірної, то це була всього лише товариська гра. Добре і в той же час погано, що у нас не буде офіційних ігор до 2012 року. Ми вже беремо участь у чемпіонаті Європи, але до нього будемо обходитися, за великим рахунком, без ігрової практики. Тільки в 2012 році ми зможемо дати справжню оцінку тому, добре це чи погано. Якщо будемо перемагати - відмінно, а якщо будемо програвати - то не дуже.

- Нещодавно стало відомо, що Донецьк прийме не три, а п'ять матчів Євро-2012. Як ви відреагували на цю подію?

- Дуже добре! У цьому немає моєї заслуги, але я переконаний, що ми гідно зможемо прийняти всіх гостей нашого міста. Найголовніше, щоб наша команда пройшла далі, наприклад, до півфіналу, і завоювала путівку у фінал європейського чемпіонату.

- Головним акціонером "Арсеналу" є Алішер Усманов. Ви з ним знайомі?

- Так. У нас дружні, хороші відносини.

- Може бути, напередодні матчу ви ...

- ... Знаєте, я людина забобонна. Завтра у нас гра з "Металургом", і ми повинні бути сконцентровані на цьому поєдинку. Дай Бог, завтра ми покладемо в скарбничку три очки і вже потім будемо готуватися до "Арсеналу". Сьогодні для нас очки дуже важливі, тому що в заключній частині чемпіонату ми дивимося і думаємо: начебто в тому матчі не добрали і в тому не дорахувалися пунктів ... А на виході ми побачимо, що в наших руках - золоті медалі або срібні. Коли ви боретеся за чемпіонство, повинна бути концентрація в кожній грі. Ми можемо обіграти київське "Динамо", але це ще не говорить про те, що ми завоювали золоті медалі чемпіонату України. Тому дуже важливо, щоб завтра команда перемогла і в нашій скарбнички на три очки стало більше. Це буде приємно. І ось тоді вже ми поговоримо про "Арсеналі".

Категорія: Україна | Переглядів: 783 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1

Написал: Стьопа

avatar
happy
0  
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz