Середа, 24.04.2024, 04:10
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
За який футбольний клуб України ви вболіваєте???
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » Анонс третього туру Ліги чемпіонів
17:17
Анонс третього туру Ліги чемпіонів
У третьому турі відбудеться поєдинок рекордсменів за кількістю перемог у Кубку європейських чемпіонів. У Мадриді з'ясують стосунки "Реал" і "Мілан", які досі не зазнали жодної поразки. 

Через п'ять місяців після перемоги в Лізі чемпіонів УЄФА разом з "Інтернаціонале" наставник мадридців Жозе Моурінью знову зустрінеться з "Міланом" - непримеренним суперником "нерадзуррі" у Серії А.

Поки "королівський клуб" під керівництвом португальця показує стовідсотковий результат. У стартових турах "Реал" без особливих труднощів переграв "Аякс" і "Осер". Своєю чергою, "Мілан", який має в активі сім перемог в найпрестижнішому єврокубку проти дев'яти у мадридців, займає в групі G друге місце. В останньому матчі суперників, що відбувся на груповому етапі минулого сезону, італійці взяли гору з рахунком 3:2.

"Королівський клуб" входить до вісімки команд, що йдуть без втрати очок. Серед них і представники квартету F "Челсі" і "Спартак", які у вівторок зустрінуться на "Лужниках". Лондонці не були в Москві з 2008 року, коли у фіналі Ліги чемпіонів поступилися по пенальті "Манчестер Юнайтед".

У групі H також очікується дуель лідерів - "Арсенал" прийматиме в Лондоні донецький "Шахтар". Команда Арсена Венгера розпочала кампанію дуже результативно і на цей момент утримує першу сходинку за кількістю забитих м'ячів. Українці можуть протиставити "канонірам" надійну гру в обороні, завдяки якій вони ще не пропустили жодного гола. В іншому матчі групи "Партизан" і "Брага" спробують набрати перші очки.

Португальський клуб є одним із шести дебютантів групової стадії, і поки команда Домінгуша Пасьєнсії важко адаптується до гри на новому для себе рівні. Чого не скажеш про "Тоттенхем": після стартової нічиєї з "Вердером" (2:2) "шпори" у другому турі не залишили каменя на камені від "Твенте" - 4:1. Наступним іспитом для лондонців стане зустріч з чинним володарем трофею.

"Інтер" під керівництвом Рафаеля Бенітеса поступово набирає минулорічний хід, про що красномовно свідчать чотири м'ячі міланців у ворота "Вердера". Хет-триком на "Джузеппе Меацца" відзначився найкращий бомбардир турніру Самуель Ето'о. Щоправда, перед цим чорно-сині несподівано розписали мирову із "Твенте". Отож, як і "Тоттенхем", мають в активі чотири очки.

У групі D порушників спокою з "Копенгагена", які мають в активі дві перемоги, екзаменуватиме "Барселона", тоді як "Рубін" на виїзді поміряється силами з "Панатінаїкосом". Тим часом перша команда квартету E "Баварія" націлюється на чергову перемогу в домашній грі з румунським "ЧФР". В останніх п'яти матчах Ліги на своєму полі мюнхенці мають стовідсотковий показник.

Лідер групи C "Манчестер Юнайтед" зіграє в рідних стінах з чемпіоном Туреччини "Бурсаспором". У попередній зустрічі "червоні дияволи" з мінімальним рахунком здолали на виїзді "Валенсію". Нарешті, "Ліон", що виступає у групі B, у домашньому протистоянні з "Бенфікою" спробує здобути третю перемогу поспіль.

Категорія: Ліга чемпіонів | Переглядів: 1036 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz