П`ятниця, 19.04.2024, 10:15
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 2 » "Іллічівець" - "Оболонь". Прев'ю
11:32
"Іллічівець" - "Оболонь". Прев'ю
"Оболонь" ще жодного разу у своїй історії не перемагала "Іллічівець". 

12 тур. 02.10.2010. 13.00. Маріуполь, ст. "Іллічівець". Пряма трансляція на телеканалі "Футбол". Текстова трансляція на нашому сайті.

Після останнього поєдинку своєї команди проти "Севастополя" головний тренер "Іллічівця" Ілля Близнюк на післяматчевій прес-конференції натякнув, що у разі поразки його б скоріш за все звільнили. Мабуть, це наставник сказав своїм підопічним після першого тайму гри із "Севастополем". Лише дивом тоді після перших 45 хвилин було 1:1, а так кримчани мали б вигравати принаймні з різницею у три голи, адже оборона господарів поля нагадувала справжнісінькій прохідний двір. Але по перерві як у казці про Попелюшку гра маріупольців кардинально змінилася і підсумковий результат 4:2 на користь команди Близнюка говорить сам за себе. Приємно, коли футболісти б'ються за свого тренера, але робити це потрібно в кожному матчі, а не в одному конкретному таймі.

Взагалі "Іллічівець" цікава з точки зору вболівальника команда у цьому сезоні. Маріупольці пропустили у цій першості найбільше за всіх, але й за показником забитих голів команда також серед лідерів. Тому матчі за участю цієї команди видаються майже завжди щедрими на голи. Чого не скажеш про майбутнього суперника "Іллічівця" київську "Оболонь".

Команда Сергія Ковальця забила лише сім голів, в той час як пропустила цілих шістнадцять. Ейфорія після історичної перемоги над самим "Шахтарем" пройшла і кияни зазнали двох поразок поспіль - від "Карпат" на виїзді та "Волині" вдома. І якщо "Карпатам" у Львові поступитися не так вже й ганебно - все-таки ще ніхто у цьому чемпіонаті не вивіз зі Львова бодай очко - то програш на очах власних вболівальників від свого прямого конкурента "Волині" - це насправді нехай і маленький, але провал. Та ще й зважаючи на перебіг самого поєдинку, в якому "пивовари" абсолютно не виглядали кращими за своїх гостей.

Якщо Сергій Ковалець розраховує взяти у Маріуполі очки, то йому терміново потрібно достукатися до кожного гравця і пояснити, що ту перемогу проти "Шахтаря" пора б уже й забути і нарешті взятися до справи. Тим паче в суперники "Оболоні" у другому матчі поспіль згідно календаря випав прямий конкурент по зоні виживання. І не виключено, що другої поразки поспіль від команди з низин турнірної таблиці керівництво "Оболоні" може Ковальцю і не пробачити. Тому настала черга вже футболістам київського клубу битися за свого тренера. Так, як це у минулому турі зробили гравці "Іллічівця".

Дискваліфіковані - Путівцев (Іллічівець)

До речі, для пивоварів "Іллічівець" - це суперник - гірше не придумаєш. В першій та вищій лігах ці команди провели вісім поєдинків у яких "Оболонь" не здобула жодної перемоги, у той час як "Іллічівець" вигравав п'ять разів.

Категорія: Україна | Переглядів: 605 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz