Вівторок, 23.04.2024, 09:26
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
За який футбольний клуб України ви вболіваєте???
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 15 » "Металург" Д - "Шахтар". Прев'ю
21:44
"Металург" Д - "Шахтар". Прев'ю
Чи зможе "Металург" вперше перемогти "Шахтар" у чемпіонаті? 

13. тур. 15.10.2010. 19.30. Донецьк. ст. "Металург". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова трансляція на нашому сайті.

Якось колишній наставник київського "Динамо" Йожеф Сабо заявив, що уразі якщо донецький "Металург" відбере очки в "Шахтаря", то він за власний кошт поставить пам'ятник гравцям "МетаДона". Після цього знаменитого висловлювання "Металург" двічі зумів зіграти зі своїми значно іменитішими земляками внічию, але перемогти "Шахтар" у чемпіонаті України їм досі так і не вдавалося. І хоча Йожеф Йожефович пам'ятник їм так і не поставив, проте уже давно неозброєним оком видно, що підопічним Луческу з кожним роком грати проти "Металурга" стає все важче. Підтвердженням цього може стати цьогорічна поразка у півфіналі Кубку України "Шахтаря" від "Металурга" з рахунком 1:2. Це єдина звитяга "Металурга" в історії протистоянь з "Шахтарем", але відбулася вона не так давно, аби її вже забути.

Усі ми знаємо, як "любить" Мірча Луческу поїздку своїх гравців до національних збірних і те, в якому стані вони звідти приїжджають. Востаннє "шахтарські" збірники їздили до своїх національних дружин якраз напередодні поєдинку з "Оболонню". І саме "пивовари" тоді не надто гостинно "прийняли" гірників на своїй арені, завдавши тоді наразі єдиної поразки гірникам у цій першості. Не будемо також забувати, що у тому поєдинку зламався лідер "Шахтаря" Фернандіньо, який у цьому році вже не зіграє. Окрім Фернандіньо Луческу не зможе розраховувати на ще одного свого лідера - Дугласа Косту, що травмувався у поєдинку з "Динамо". Але це не остання кадрова проблема донеччан. У матчі з нідерландською молодіжкою травми меніска зазнав основний захисник команди Ярослав Ракицький. Щоправда, його зможе замінити Дмитро Чигринський, який повернеться на поле після більше, як місячної перерви.

Наставник "Металурга" Ніколай Костов також не надто любить, коли його гравці роз'їжджаються по збірних. Після одного з таких від'їздів він навіть сказав, що з тим настроєм, з яким вони повернлися до клубу - то краще б взагалі не приїжджали. І хоча в "Металурзі" не так багато збірників, як в "Шахтарі", все ж корективи підготовки цієї команди також доводилося вносити зміни.

Обидві ці команди сповідують приблизно однакову філософію гри: атакуючий стиль, з постійним контролем м'яча. Не секрет, що поки що це краще вдається "Шахтарю" - Луческу довелося витратити не один рік, аби навчити свою команду грати саме у такий футбол. У Костова команда наразі лише знаходиться на стадії становлення. Проте з відповідним налаштуванням "Металургу" цілком до снаги відібрати очки у "Шахтаря". Не дарма ж фактично кожен футболіст "помаранчево-чорних" у своїх передматчевих коментарях сказав, що в останніх поєдинках з "Металургом" на полі була справжня битва.

Дискваліфіковані - немає

Травмовані - Фернандіньо, Коста, Ракицький (усі - Шахтар) - Дімітров (Металург).

Лише дві нічиї в історії очних протистоянь зумів вибороти "Металург", решта матчів завершувалися перемогами "Шахтаря".

Категорія: Україна | Переглядів: 856 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz