П`ятниця, 19.04.2024, 08:51
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
За який футбольний клуб України ви вболіваєте???
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Прімера. 6 тур. Анонс
14:43
Прімера. 6 тур. Анонс
"Валенсія" спробує зберегти лідерство, Мікаель Лаудруп повертається на "Камп Ноу", Тамудо вперше зіграє проти "Еспаньйолу", "Севілья" прагне взяти реванш у "Атлетіко", а "Депортіво" у Жозе Моурінью. Шостий тур іспанської Прімери от-от розпочнеться. 

Матч: "Севілья" - "Атлетіко"
На "Рамон Санчес Пісхуан" зійдуться команди, що зійшлися у фіналі минулорічного Копа дель Рей. В неділю "Севілья" із новим тренером Грегоріо Мансано спробує взяти реванш над хлопцями Кіке Санчеса Флореса. Екс-наставник "Мальорки" вже встиг дебютувати на посту тренера андалусійців у матчі Ліги Європи проти дортмундської "Борусії", в якому іспанська команда здобула важливу перемогу. У господарів відновився після травми лідер півзахисту Хесус Навас, можуть грати також Ренато та Конко, набирає форму Кануте. Грегоріо Мансано зарекомендував себе в минулому році, очолюючи "Мальорку", як хороший тактик, що може гру команді поставити, не маючи в своєму розпорядженні висококласних виконавців. У "Севільї" склад багатший, немає очевидних проблем у жодній лінії, тому цікаво, яку гру вибудує Мансано із більш вмілими гравцями, ніж ті, з якими він працював в "Мальорці". В "Атлетіко" натомість справи йдуть краще. Матрацники зберегли минулорічний склад, при цьому запросивши кілька цікавих новачків. Команда демонструє змістовний і багатообіцяючий футбол, при цьому забиваючи немало голів . Чудово розпочав сезон 20-річний голкіпер мадридців Давід Де Хеа, що лише рік тому дебютував у головній команді в матчі Ліги Чемпіонів проти "Порту". Із появою бразильця Феліпе Луіша, що вже два матчі встиг провести у складі матрацників, за лівий фланг команди можна не турбуватись. Єдина суттєва кадрова втрата у Кіке Флореса — Кун Агуеро, що заліковує травму коліна.

David de Gea of Atletico Madrid in action during the La Liga match between Atletico Madrid and Barcelona at Vicente Calderon Stadium on September 19, 2010 in Madrid, Spain.

Дуель: Адуріц-Льоренте
Не так давно Адуріц був основним форвардом "Атлетіка", а Фернандо Льоренте наполегливо працював на тренуваннях, прагнучи витіснити Аріца із основного складу. Все закінчилось тим, що Адуріц транзитом через Балеарські острови опинився у "Валенсії", а Фернандо Льоренте, закріпившись в основному складі басків, виріс у гравця національної збірної та став із la furia roja чемпіоном світу. Сьогодні на "Местальї" обидва форварди гратимуть по різні боки від центрального кола — "Валенсія" у ранзі лідера Прімери прийматиме "Атлетік".
Останні три зустрічі між командами баски програли, проте не так давно, у сезоні 2007/08, "Атлетік" розбив "Валенсію" на "Сан-Мамес" із рахунком 5:1. Цієї середи los ches зазнали першої поразки у сезоні, пропустивши наприкінці гри проти "МЮ" гол від Хав’єра Ернандеса. В таборах обох команд достатньо обережно говорять про суперників. Унаі Емері відзначив, що "Атлетік" незвично вдало виступає в цьому сезоні на чужому полі, натомість, його команда краще почуває себе в домашніх стінах. Емері також сказав, що найбільше зараз його хвилюють дії підопічних у атаці, де є ще багато над чим працювати. Чемпіон світу Хаві Мартінес вважає "Валенсію" сильнішою ніж у минулому сезоні, а наставник басків Хоакін Капаррос відзначив зміну стилю гри команди Емері: "Спробуємо добре зіграти проти лідерів Прімери. Зараз "Валенсія" нагадує мені "Севілью" кілька сезонів тому — із не всім відомими гравцями Емері зробив чудову команду. У грі проти "Манчестер Юнайтед" ми не побачили рецепту, як можна переграти "Валенсію". Відзначу також, що після приходу Солдадо та Адуріца, команда дещо змінила стиль гри у атаці".
У господарів значні кадрові втрати. Не зможуть зіграти сьогодні Вісенте, Банега та Мадуро. під питанням участь у матчі Хоакіна. Натомість у "Атлетіка" нарешті залікували травми Токеро, Баленсьяга та Гомес.

Aritz Aduriz of Valencia in action during the UEFA Champions League group C match between Valencia and Manchester United on September 29, 2010 in Valencia, Spain. Manchester United won 1-0.Fernando Llorente Fernando Llorente of Athletic Bilbao gestures during the La Liga match between Athletic Bilbao and Barcelona at the San Mames Stadium on September 25, 2010 in Bilbao, Spain. Barcelona won the match 3-1.

Повернення: Мікаель Лаудруп на "Камп Ноу"
"Ми не будемо грати проти "Барселони" так, як казанський "Рубін". В нас достатньо гравців, які знають, що робити із м’ячем, коли команда ним володіє. Якщо ви обороняєтесь всією командою на своїй половині поля, рано чи пізно отримаєте гол у свої ворота", — це слова тренера "Мальорки" Мікаеля Лаудрупа на противагу слів Курбана Бердиєва про те, що проти "Барси" інакше грати не можна. Мікаель Лаудруп — легенда "Барселони". Данець провів у складі "Барси" п’ять сезонів (167 ігор та 40 голів) із 1989 по 1994 роки. В 1990 році футболіст став найкращим гравцем чемпіонату Іспанії. Пліч-о-пліч із зрілим майстром Лаудрупом встиг чотири сезони у команді провести молодий талант "Барселони" Хосеп Гвардіола. Завтра колишні партнери Гвардіола та Лаудруп виведуть свої команди на поле "Камп Ноу" як тренери.

Michael Laudrup Michael Laudrup the Real Mallorca coach during the friendly match between Birmingham City and Real Mallorca at St. Andrew's Stadium on August 7, 2010 in Birmingham, England.Josep Guardiola Head coach Josep Guardiola of Barcelona watches on during the UEFA Champions League group D match between Barcelona and Panathinaikos on September 14, 2010 in Barcelona, Spain. Barcelona won the match 5-1.

Свій проти своїх: Тамудо проти "Еспаньйолу"
Найкращий бомбардир в багаторічній історії "Еспаньолу" Рауль Тамудо зіграє проти своєї колишньої команди. У складі Periquitos за 14 сезонів Тамудо провів 334 матчі, забивши 129 голів. Жива легенда каталонського футболу напередодні матчу заявив, що дуже поважає свій колишній клуб, проте якщо заб’є гол, то йому важко буде стримати емоції при святкуванні забитого м’яча. Ще б пак, клуб та футболіст не зовсім дружньо між собою попрощались, тому такі слова є цілком логічними. На фоні невдалої виздної гри "Еспаньола", Тамудо матиме всі шанси відзначитись у матчі між двома королівськими командами. Що цікаво, поєдинок відбудеться на газоні, що лише цього тижня був пересаджений, проте вже до матчу трава на "Аноеті" повинна бути в ідеальному стані. У "Еспаньйола", на відміну від сан-себасттьянців, вагомі кадрові втрати. Не зможуть зіграти сьогодні Датоло, де ла Пенья, Серхіо Гарсія та Іван Алонсо. Натомість після важкої травми відновився Рауль Баена, що, за прогнозами газети marca, може навіть вийти у стартоовму складі команди.

[foto de la noticia]

Реванш: "Депортіво" проти Моурінью
В "Депортіво" свої рахунки із Моурінью. 4 травня 2004 року "Порту" під керівництвом Жозе завдав однієї із найбільш гірких поразок "Депортіво" у його багаторічній історії. У півфіналі Кубку чемпіонів на "Ріасорі", програвши 0:1, команда із Ла-Коруньї втратила історичний шанс зіграти у фіналі найпрестижнішого європейського клубного турніру. Один із гравців тої команди Хав’єра Ірурети Хуан Карлос Валерон, до слова, може зіграти проти "Реалу" в неділю, якщо встигне відновитися від травми. Між іншим, у поєдинку на "Сантьяго Бернабеу" зійдуться вкрай неефективна атака та достатньо міцна оборона. В п’яти перших матчах Прімери "Реал", маючи у складі тільки два номінальних форварди, зумів забити лише шість голів. Натомість, "Депортіво" у п’яти попередніх турах пропустив лише п’ять. Обидва клуби вже встигли записати на свій рахунок на старті сезону по дві нульові нічиї.

Категорія: Іспанія | Переглядів: 721 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz