Середа, 24.04.2024, 15:50
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Серія А. 6 тур. Анонс
14:41
Серія А. 6 тур. Анонс
Чи продовжить Ето’О гольову серію? Як зіграє Пато разом з Ібрагімовічем? Чого очікувати від Красіча після хет-трику? Чи втримається "Лаціо" на вершині турнірної таблиці? Відповіді на ці запитання повинен дати 6 тур Серії А. 

Матч туру: "Інтер” - "Ювентус”

Самі імена команд, які зустрічаються, роблять із цього поєдинку матч туру, навіть, якщо б вони знаходилися у різних частинах турнірної таблиці.

"Інтер”, який наразі ділить першу сходинку з "Лаціо”, перебуває у прекрасній формі, що й довів розгром над "Вердером”. Тільки от Міліто, який одужав, невідомо чи на полі з’явиться, оскільки не втомлюється забивати Самюель Ето’О, який у вищезгаданій зустрічі оформив хет-трик. Та й Снейдер, як асистент, чи не найкращий у складі команди.

 

Що ж до "Ювентуса”, то перемога у попередньому турі, без сумніву, додала впевненості гравцям "старої синьйори”. Але два пропущених голи засвідчили, що проблеми в захисті нікуди не поділися.

От тільки команди на такі матчі налаштовуються по особливому.

 

Перевірка туру: "Удінезе” - "Чезена”

"Удінезе” набрало перші очки у попередньому турі, а "Чезена” ганебно програла "Наполі”. Та саме матч з теперішнім аутсайдером стане перевіркою для новачка Серії А, яка вже встигла створити декілька сенсацій. Перевагу можна віддати "Удінезе”, як господарю матчу, однак спрогнозувати, як гратиме "Чезена” завжди дуже непросто.

 

Повернення туру: Алешандре Пато

У матчі "Парма” - "Мілан” нарешті зможе вийти на поле Алешандре Пато. От тільки в останніх матчах Ібрагімовіч почав знаходити порозуміння на полі із Рональдінью. А Пато до травми виглядав у нападі краще за своїх колег. Як він тепер буде знаходити місце на полі, і взаємодіяти з Ібра?

 

Та все ж таки що саме ця пара вийде у нападі сумнівів майже не викликає. Як і те, що з лавки розпочне інша пара нападників — Інзагі з Робінью.

Претензія туру: "Лаціо” - "Брешія”

"Лаціо”, яке ділить першу сходинку з "Інтером”, матиме чудову нагоду довести серйозність своїх намірів на чемпіонство.

"Брешія”, яка у попередньому турі поступилася "К’єво” - 0:1, все ж таки поки що є у групі переслідувачів лідерів. Так що саме цей матч стане чудовою перевіркою справжньої сили команд на сьогодні.

 

Загадка туру: "Наполі” - "Рома”

"Рома” нарешті у попередньому турі змогла продемонструвати гру, яку від неї очікують давно, і виграти не у будь-кого, а у самого "Інтера”. Та й у Лізі чемпіонів вона здобула перемогу над "Клужем” — 2:1.

Але от "Наполі” грає настільки дивно, що неможливо спрогнозувати, яку тактику проти неаполітанців обирати. Вони то громлять "Чезену”, то у Лізі Європи програючи — 0:3, зрівнюють рахунок на останніх хвилинах.

Так що, "Рома” повинна бути менше втомленою, але ж "Наполі” гратиме вдома, а перед власними уболівальники, вони, звичайно ж, матимуть намір перемогти. До того ж, зараз у чудовій формі перебуває нападник неаполітанців — Кавані.

 

Picture

Категорія: Італія | Переглядів: 594 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz