П`ятниця, 19.04.2024, 07:11
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 5 » Суркіс: "Динамо" сьогодні вже не продаю!
19:59
Суркіс: "Динамо" сьогодні вже не продаю!
Змістовне інтерв'ю президента "Динамо" після останніх подій, що трапились у клубі. 

Щодо продажу клубу:

"Якщо вчора я готовий був продати "Динамо", можливо, розглядати це питання, то сьогодні, прокинувшись, навіть думати про це не хочу.

Ніхто мене у відставку відправити не може, крім мене самого. Я є одноосібним акціонером клубу і руки опускати не буду. Я можу піддаватися емоціям, як нормальна людина. Але зроблю все, щоб команда грала на належному рівні і найближчим часом показувала той футбол, який вимагають уболівальники. Я просто сказав, що сьогодні мало людей, готових витрачати по 60-70 млн. А мене ще за це критикують. Я ж від футболу не живу, а у футбол вкладаю свої гроші".

Скільки коштує сьогодні "Динамо":

"Конкретно відповідати не буду, бо клуб не продаю. Але як президент клубу відповідаю за три складові. Перша - інфраструктура, яка на належному рівні. Єдине, коли введуть в експлуатацію "Олімпійський", ми приступимо до будівництва нової клубної арени або, якщо не дадуть землю, до реконструкції нинішньої - зроблю її красивим європейським стадіончиком на 25-30 тисяч місць. Я це урочисто обіцяю. Друга складова - бюджет клубу: виконується на 100%. Бренд клубу - в ідеальному стані. А працюють в клубі професіонали. Селекційна служба - краще чи гірша - працює. Все, що хотів головний тренер - а це вісім футболістів, під нього були куплені. Так, інший тренер прийде. Може, його це не влаштує. Нічого страшного. Ми зробимо ще одну революцію. Але це всього лише втрата грошей. А не совісті і честі. Втрата грошей мене взагалі не лякає".

Про наступного тренера:

"Що означає тандем Блохін-Буряк? Хто за що відповідає? Якщо ви берете часи Лобановського і Базилевича - вони вже пройшли. Це був експеримент, який, вважаю, ні до чого доброго не привів: один залишився, а другий пішов. І пропав. Я не розумію, коли пишуть: мовляв, один за тактику відповідає, інший - за настрій. Це що, клуб танцюристів, де один відповідає за хореографію, а інший - за фізпідготовку? Є головний тренер. А вже він підбирає собі помічників. Припустимо, головний тренер, образно кажучи, Блохін. Він бере собі помічником Буряка, або Буряк бере помічником Блохіна, якщо той погоджується. А що значить тандем? Вони ж не танцювати разом вийдуть".

Чи потрібно динамівцям рівнятись на "Дніпро":

"У мене "Динамо" орієнтир, а не "Дніпро". "Динамо" 13 разів ставало чемпіоном України. Орієнтири повинні бути у них - на нас. Коли "Дніпро", "Металіст" підтягнуться, стануть явними конкурентами, тоді зможемо говорити, чи пішли вони правильною дорогою. Ось "Шахтар" йде правильною дорогою. А у нас можлива поява будь-якого тренера - західного, вітчизняного. Головне, щоб він підходив під команду ... Газзаєв чесно робив свою справу. Але не вийшло у нього. Я, погодьтеся, проявив максимальну витримку. Більше, напевне, не витримав би ніхто".

Категорія: Україна | Переглядів: 680 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz