П`ятниця, 26.04.2024, 00:07
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Уболівальники вимагають замінити Газзаєва на Блохіна
15:41
Уболівальники вимагають замінити Газзаєва на Блохіна

Після поразки від "Шерифа" фанати "Динамо" хочуть змін.

Чергова невиразна гра київського "Динамо", результатом якої стала поразка від молдавсьокого "Шерифа" у Лізі Європи (0:2), викликала нову хвилю невдоволення вболівальників українського клубу.

І якщо після програшу "Аяксу" і вильоту "Динамо" з Ліги чемпіонів знайшлися ті, хто став на захист головного тренера команди Валерія Газзаєва, то в цей раз практично всі читачі нашого порталу зажадали від керівництва клубу змін.

З очей далі - з серця геть!

Більшість уболівальників винним у незадовільних результатах, які демонструє "Динамо" останнім часом, називають Валерія Газзаєва. Близько 32% опитаних читачів саме на наставника команди покладають всю провину. Ось найяскравіші коментарі:

- Загалом, згноїв "Динамо" Газзаєв, поламав все, що можна було. Якщо його не звільнять, то Суркіс буде повний л*х. Дивитись гидко.

- Газзаєв як гравець був не дуже, грав в середній московській команді - бігав по брівці і замикав передачі. Навіть у збірну СРСР потрапляв усього кілька разів, а як тренер він просто не здатний не те, що створити "Київське Динамо", він навіть не розуміє його традицій, його духу. І це, перш за все, тому, що він його ніколи не любив, а був його одвічним суперником. Невже Суркіси цього не розуміють, запрошують росіян вбивати наш футбол.

- Терміново міняти тренера "Динамо"! Це неможливо дивитися таку порнуху! Сором і Ганьба!

- Команда нормальна, просто вона в глибокому нокауті, і я гадаю, що все через Газзаєва. Не його це команда. Це як у Сьоміна з "Динамо" все виходило, а з "Локомотивом" нічого. Потрібно звільнити Газзаєва (користувач siget18)

Блохіна - у студію!

Виходом з ситуації, що склалася, фанати бачать запрошення Олега Блохіна на посаду головного тренера команди.

- Президент Суркіс, до Вас звертається народ: Віддайте команду в руки тих, хто любить "Динамо" Київ! Пора вже підніматися, а не падати, Далі нікуди, оберніться. Блохін - Динамо, Динамо - Чемпіон, Чемпіон - Перемога. Блохіна в тренери!

- Упевнений, тренером повинен бути іноземець чи Олег Блохін. Перший без проблем, а другий - патріот "Динамо".

- Як ви гадаєте, чому Блохін не тренує "Динамо" чи збірну? Тому що це єдиний тренер, який хоче і може не звертати уваги на братів Суркісів! Поки Ігор буде головним у "Динамо", воно буде летіти не тільки молдаванам. І справа тут не в Газзаєві, хоч і видно, що команда його не сприймає.

Де ти, "Динамо" з великої літери?

Близько 29% опитаних вважають, що в невдачах клубу винен його президент Ігор Суркіс. Ще 23% звинувачують всіх - і тренера, і гравців, і президента.

- Команди "Динамо", як не шкода, вже немає. Від неї залишилися тільки руїни та ім'я, яке колись приводило в захват шанувальників і викликало трепет противника. Як говорив Верещагін ("Біле сонце пустелі") - за державу образливо.

- У мене немає слів. Що з "Динамо" твориться?! Бездарна гра, я ще такого не бачив! Програвати якомусь "Шерифу", ганьба! Міняти тренера терміново !!!!!!!!!!!

- Правильно говорили гравці "БАТЕ" - "Динамо" це оболонка, а не команда!

- "Динамо" вже давно не грає у футбол. Якщо у Прем'єр-лізі ще якось на останніх хвилинах щастило, або суддя підставляв своє плече, то в Лізі Європи таке не проходить. Тут потрібно викладатися, а розбалувані Зірки вже забули, як це робиться.

- Люди зав'язують пити ... а я зав'язую дивитися футбол з "Динамо".

- Ось так, більш бездарної команди я не бачив. "Карпати" краще виглядали по грі, "Динамо" - дворова команда.

- Немає слів для обурення! Все погано. А як може бути добре? Править бал той, хто замовляє музику. Ну і доправилися поки не оговталися. Міняти треба все докорінно - зверху до низу, і в системі, і в спорті, і у футболі зокрема. Ганьба бездарностям.

Зазначимо, що Валерій Газзаєв після першого туру Ліги Європи вже намагався подати у відставку, проте президент клубу проте Ігор Суркіс не приняв її.

Категорія: Україна | Переглядів: 646 | Додав: Becknam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz