Четвер, 28.03.2024, 17:30
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 4 » УПЛ. 12 тур. Підводимо підсумки
13:19
УПЛ. 12 тур. Підводимо підсумки
Вагома заявка "Шахтаря" на золото, порятунок "Кривбаса" від Варанкова, падіння "Карпат", зміна лідера бомбардирських перегонів - про це та інші, не менш цікаві події, що трапились у 12-му турі – далі в наших традиційних підсумках.

Матч туру

Незважаючи на те, що матчі між "Металістом", "Динамо", "Дніпром", "Шахтарем" та "Карпат" усі одинаково збирають достаньо велику аудиторію глядачів, та все ж, мусимо визнати, саме поєдинки за участю "Шахтаря" та "Динамо" поміж усіх є найрейтинговішими. Андрій Малиновський - коментатор останньої гри найтитулованіших клубів України, що відбувалась у звітному турі, навіть на емоціях заявив, що матчі "Шахтаря" та "Динамо" користуються в Україні більшим попитом, аніж фінал Ліги чемпіонів. Оскаржувати такий вислів не будемо, хоча очевидно, що в останні сезони "Динамо" не може гідно чинити опір "гірникам", зокрема у Донецьку. Свідчення тому шість поєдинків у столиці Донбасу, протягом яких кияни не можуть перемогти "Шахтар".
Можливо, у вболівальників "Динамо" піднявся настрій після відставки Валерія Газзаєва і з’явилось світло в кінці тунелю. Так, перемога на "Донбас-Арені", де ще нікому не вдавалось тріумфувати над командою Луческу, могла б стати вибаченням перед фанами київського клубу за останні ганебні результати. Проте, Київ програв за усіма статтями. А в післяматчевому коментарі в.о. головного тренера "Динамо" Олег Лужний заявив, що повністю задоволений грою команди. Ці слова чітко відображають шлях, за яким динамівці неспинно деградують. В жахливому сні прихильникам "синьо-білих" би не приснилось, що після поразки 0:2 від "Шахтаря" тренер їхньої команди скаже, що він задоволений грою, якої, по суті, не було. Хоча, на фоні поразки від "Шерифа", мабуть, прогрес є. Лужному видніше.
"Шахтар" зробив серйозну заявку на чемпіонство. П’ять очок відриву після навіть ще не половини сезону – може не така й показна фора. Однак, "Динамо" ще потрібно пройти шлях реабілітації, привикання до нового тренера, яким невідомо наразі хто стане, а це не просто. До того ж, позаду "Дніпро", який з новим коучем просто змушений замахнутись на зону Ліги чемпіонів, тобто на позицію "Динамо".

Принциповість туру

Гра "Карпат" та "Металіста" очікувалась з не меншим нетерпінням, ніж поєдинок двох лідируючих команд чемпіонату. Та на жаль, команди грали надто обережно, показавши достойний вивісці матчу футбол лише в заключні 20 хвилин. Саме в цей проміжок часу "Металіст" і забив гол, що вирішив долю матчу. Завдяки тріумфу у Львові "Металіст" обійшов "Карпати" в таблиці і тепер посідає четверту сходинку. Львів’яни ж помаленьку скочуються. Поразки від "Борусії", "Таврії" "ПСЖ" та "Металіста" - невже це ознака провалу в ігровій формі "Карпат"? Наступний удар буде тримати ще важче, бо на карпатівців очікує рандеву на виїзді з "Динамо".

Характер туру

Донецький "Металург" та "Арсенал" напередодні сезону гучно заявили про бажання боротись за євокубкову зону. Якщо для донеччан ця заява не є чимось новим, оскільки "металурги" стабільно займаються високі місця і час від часу попадають у "Європу", то для "канонірів" таке завдання в новинку. Тому поєдинок цих команд дещо інтригував. Сама гра не принесла великої сатисфакції, хоча розвиток подій виявився непередбачуваним. "Арсенал", давши можливість "Металургу" зрівняти рахунок (1:1), здавалось, зовсім віддасть звитягу гостям. Але більш досвідчені гравці "Арсеналу" проявили неабиякий характер, зламавши наступальні амбіції донецької команди. Наслідок – ще два м’ячі у воротах "Металурга" - і "Арсенал" підтягується поближче до когорти лідерів.

Призначення туру

"Дніпро" розмови про бажання боротись за лігочемпіонівську зону нарешті підтвердив серйозним призначенням. Головним тренером команди став Хуанде Рамос – людина, що вигравала євротрофеї із "Севільєю", тренувала "Реал", "Тотенхем" та ЦСКА. Зараз перед ним високі цілі у "Дніпрі". Чи готовий іменити спеціаліст вклинитись у гегемонію "Шахтаря" та "Динамо" покаже тільки час.

Гравець туру

Андрій Варанков став героєм "Кривбасу". Вже не вперше підопічні Максимова героїчно рятують матч на останніх хвилинах. У 12-му турі таким собі криворізьким "суперменом" став Варанков, який візначився дублем у воротах "Севастополя". При цьому, його другий гол на 86-й приніс "Кривбасу" нічию і по красі став одним з кращих у турі.

Бомбардир туру

Ідахор згадав кращі роки в "Динамо". Лакі виривається у бомбардирській гонці вперед, забивши два м’ячі "Волині". Тепер Ісі з вісьмома голами очолює рейтинг голеадорів чемпіонату.

Бійка туру

Ну як же матч "Шахтар"-"Динамо" без біятики? Агресія дійшла до тієї точки кипіння, що медики "гірників" на чолі з тренером по фізпідготовці донецького клубу Карло Ніколіні ледь не надавали на горіхи футболістам "Динамо". А сам Ніколіні був вилучений Шандором на трибуни.

 

Перша ліга туру

"Металург" впевнено іде назустріч першому дивізіону (скорочено – пердив). Так глухо у чемпіонаті на останній позиції давненько команди не засідали. Керівництво "Металурга" не намагається вжити жодних засобів для порятунку команди. Це й не дивно, адже в останнє півріччя босами "Металурга" було зроблено все, щоб потопити команду – від самовідводу Григорчука до розпродажу лідерів. Фанати команди вже не вперше протестують проти таких результатів улюбленців. Після поразки від "Дніпра" 0:3 вони знову зустрічались з дирекцією клубу, та схоже, у Запоріжжі всім начхати на долю самобутньої команди. Привіт, Перша ліга?

Категорія: Україна | Переглядів: 603 | Додав: Becknam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz