Четвер, 28.03.2024, 21:07
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 2 » "Зоря" - "Ворскла". Прев'ю
11:34
"Зоря" - "Ворскла". Прев'ю
У Луганську Олександр Рикун може дебютувавти у складі "Ворскли". 

12 тур. 02.10.2010, 15.00. Луганськ, ст. "Авангард". Пряма трансляція на Першому національному, текстова трансляція на нашому сайті.

Підопічні Анатолія Чанцева, які в цьому сезоні ghfrnbxyj не відрізнялися яскравими іграми, в минулому турі доволі несподівано здивували своїм результатом - нічиєю на виїзді з грізним донецьким "Металургом". Причому луганчани дуже організовано відіграли у захисті, і мало що дозволили зробити донеччанам біля своїх власних воріт - а це з ними трапляється останнім часом нечасто. Можливо ця команда, у складі якої виступає чимало добротних гравців, нарешті знайшла свою гру? Про це можна буде сказати після двобою з "Ворсклою", яка вже давно усіх привчила до того, що з нею повинен рахуватися кожен.

У цьому поєдинку перемога конче необхідна кожній з команд. Після доволі вдалого старту та поточного четвертого місця у турнірній таблиці команда Павлова провела низку невиразних поєдинків, і тепер скотилася на сьоме місце. Для того, аби повернутися до кагорти команд? що претендують на місце у Лізі Європи ворсклянам необхідно перемагати. "Зорі" три очки потрібні, мабуть, ще більше. Команда у своєму активі має лише 10 пунктів і знаходиться за крок від зони вильоту. Практично з усіма лідерами українського футболу, за винятком "Дніпра", луганчани вже відіграли. Тому з командами приблизно рівними собі за силою підопічні Чанцева повинні здобувати очки.

Найбільшою проблемою "Зорі" є постійні ротації зі складом: у розпалі сезону "Шахтар" повернув у свої ряди Віталія Віценця, який з кожним матчем у складі луганчан все більше перетворювався на лідера команди. Натомість гірники віддали в оренду "Зорі" інших своїх футболістів, що не потрапляли до основного складу - Руслана Фоміна та Романа Ємельянова. Звичайно, для того, аби повністю влитися в колектив цим гравцям потрібен час. Але як показав поєдинок з донецьким "Металургом", Фомін та Ємельянов потрохи знаходять взаємопорозуміння з партнерами.

Є поповнення і в рядах "Ворскли". На тижні з командою річний контракт підписав один з найкращих українських плеймейкерів останнього десятиліття, але гравець з неоднозначною репутацією Олександр Рикун. Він кілька тижнів перебував на оглядинах в Полтаві, і в результаті Микола Павлов все ж вирішив підписати півзахисника. Теперішній коуч "Ворскли" колись небезуспішно працював з Рикуном в "Іллічівці", тому не виключено, що зможе знайти мотивацію для Олександра.

Дискваліфіковані - немає

Травмований - Єзерський (Зоря) - Матвєєв (Ворскла).

У зустрічах цих команд за останні чотири роки - повний паритет по дві перемоги, і ще чотири матчі завершилися внічию.

Категорія: Україна | Переглядів: 640 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz