Четвер, 18.04.2024, 15:46
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
Які шанси в Шахтаря у ЛЧ
Всего ответов: 23

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 16 » "Динамо" - "Карпати". Прев'ю
12:00
"Динамо" - "Карпати". Прев'ю
Перша дуель Лужного та Кононова. 

13 тур. 16.10.2010. 15.00. Київ, ст. "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Пряма трансляція на каналі "1+1", текстова трансляція на нашому сайті.

У минулому чемпіонаті динамівці у двох поєдинках із "зелено-білими" спромоглися набрати лише одне очко. Особливо пам'ятною стала поразка у Львові, яка фактично поховала чемпіонаські амбіції команди Газзаєва. З того часу "Карпати" стали сильнішими, а "Динамо" навпаки скотилося на рівень, нижче якого, здавалося вже не існує. Ігорю Суркісу з другої спроби таки вистачило духу звільнити Валерія Газзаєва, і на поєдинок із "Шахтарем" команда вивів Олег Лужний. У тому матчі поразка "Динамо" була прогнозованою, але до честі киян близько 60 хвилин вони виглядали досить пристойно на фоні гірників. Цей поєдинок, незважаючи на поразку, подарував промінчик надії київським вболівальникам, і віру у те, що справи під керівництвом Лужного все-таки налагодяться.

Поєдинок проти "Карпат" повинен продемонструвати, чи стала відставка Газзаєва переломним моментом для команди. У будь-якому випадку завдання у Лужного надзвичайно складне. Більшість своїх гравців Олег Романович і в очі останнім часом не бачив з тієї причини, що вони перебували у таборах своїх збірних. А тут в суперники дісталися надзвичайно непоступливі "Карпати", перемогти яких просто так не вдасться. В Лужного, безперечно, є своє бачення тренерського процесу, і це підтвердив ряд гравців київського клубу. Зокрема, Роман Зозуля сказав, що Газзаєв більше налягав на функціоналку, в той час як Лужний робить ставку на вправах з м'ячем. Але потрібно бути реалістами: на те, аби донести свої ідеї до гравців, а тим паче впровадити їх у життя - потрібен час. Тому навряд чи у поєдинку з "Карпатами" ми побачимо якесь нове "Динамо". Хоча, звичайно, потрібно враховувати фактор зміни тренера, і гравці новому наставнику будь-що прагнутимуть сподобатися, тому й гратимуть з подвійною енергією.

Що стосується "Карпат" - то ейфорія від старту сезону та потрапляння у груповий турнір Ліги Європи потрохи проходить і на поверхню починають вилазити цілком прогнозовані негаразди: проблематичність гри на кількох фронтах, травматичність через високі навантаження і психологічна втома. Ось і до матчу з "Динамо" карпатівці підходять з багажем з чотирьох поразок в чотирьох останніх матчах (це з урахуванням єврокубків). Звичайно, через це повинен пройти кожен клуб, який перебуває на стадії становлення і бурхливого розвитку. І "Карпати" не є виключенням. Та ще й графік у львів'ян такий, що не позаздрить ніхто. Але у будь-якому випадку "зелено-білі" залишаються неймовірно важким та незручним суперником для кожного свого опонента, тому динамівцям буде надзвичайно складно здобути перемогу. Тим паче такому "Динамо", гру якого ми спостерігаємо в останні місяці.

Важко розраховувати, що буде повторення матчу 2007 року, коли команди у Києві зіграли 7:3, проте абсолютно не виключено, що вболівальники побачать велику кількість голів. Обидва суперника м'яко кажучи, не вражають останнім часом у захисті. Окрім того, теперішні "Карпати" ні з яким суперником не закриваються на власній половині поля, постійно думаючи про власні атаки. Тому матчі "зелено-білих" переважно виходять результативними.

Цей поєдинок також буде цікавий тренерською дуеллю двох молодих спеціалістів. Олег Кононов. незважаючи на не такий вже й великий стаж в українському футболі, уже встиг завоювати авторитет своєю роботою в "Карпатах". Також багато футбольних фахівців з України говорять про великий потенціал Олега Лужного, який пройшов школу Лобановського, Венгера та ще десятка інших менш маститих тренерів.

Дискваліфіковані - Ель Каддурі (Динамо) - Худоб'як, Кополовець (обидва - Карпати).

Травмовані - Кравець, Шовковський, Богуш, Бертольо (Динамо) - Батіста, Ощипко (Карпати).

В останніх десяти очних поєдинках карпатівцям вдавалося лише тричі відбирати очки в "Динамо". Причому двічі це відбулося протягом одного останнього сезону.

Категорія: Україна | Переглядів: 812 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz