П`ятниця, 29.03.2024, 10:00
Мій сайт
 
Меню сайту

Категорії розділу
Україна [237]
Англія [92]
Іспанія [82]
Італія [80]
Німеччина [69]
Ліга чемпіонів [37]
Ліга Європи [12]
Євро 2012 [9]
Скандали [4]
Інші [14]
Трансфери [41]
Клуби [0]

Наше опитування
За який футбольний клуб України ви вболіваєте???
Всего ответов: 27

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Олександр Бубнов: Жах! Газзаєва в Росії зустріли хлібом-сіллю
15:31
Олександр Бубнов: Жах! Газзаєва в Росії зустріли хлібом-сіллю
Екс-гравець московського "Спартака” Олександр Бубнов, який свого часу працював селекціонером київського "Динамо”, чи не першим нищівно розкритикував запрошення Валерія Газзаєва у табір флагмана українського футболу. "Газзаєв - тренер низької кваліфікації, який все життя звик ходити по трупах футболістів. 

Не розумію, як Суркіс міг призначити такого бездарного тренера”, - заявляв Бубнов одразу після того, як динамівцям призначили Валерія Газзаєва. Тепер, коли епоха Газзаєва у "Динамо” минула, кореспондент сайту Телеканалу новин "24" зателефонував Олександрові Бубнову до Москви...

- Щойно призначили Газзаєва в "Динамо”, я дав інтерв'ю і сказав усю правду про мізерні можливості Газзаєва, - каже Бубнов, - Мені телефонували з Києва і казали: "Що ти там несеш?!” Мене називали божевільним, дурнем і ненормальним. Зараз виходить, що я над вами усіма сміюся! Хто сміявся наді мною, тепер я над ними сміюся. Але я не єхидно насміхаюся! І не радію з чужого горя. Навпаки, співчуваю. Українці ще не рік і не два ковиркатимуться, допоки не виправлять усе, що накоїв Газзаєв. Ламати — не будувати, бо сам Газзаєв побудувати нічого не здатен. Він людина неначитана, у його лексиконі слова-паразити. Розуму явно бракує. А в Росії він вигравав нечесними методами. Гаразд, якби він завалив "Оболонь” чи іншу команду, але знищити "Динамо” - це катастрофа.

- Газзаєв не впорався з роботою і пішов. Яка відповідальність сучасного головного тренера?

- Ну ви мене провокуєте! Ви хочете, щоб я сказав, що Суркіс також винен. Суркіс і без мене знає, що він винен. І він сказав, що на ньому провина лежить. Але Суркіса не я питатиму, його спитають ті, хто це має робити. І так спитають, що йому мало не покажеться. При всьому його статусі. Тому що там де гроші, там свої закони. І ви про це добре знаєте, але задаєте такі питання. Ви думаєте, що я наївний? Ви хочете почути те, що самі боїтеся написати. Ось як напишете наш діалог дослівно, то будете справжнім чоловіком. Я вас поважатиму. І Суркіс вас почне поважати! Українські журналісти все добре знають, але самі бояться написати. І телефонують Бубнову, щоб він сказав те, чого вони самі бояться написати.

- Я, взагалі-то, мав на увазі відповідальність тренера...

- Про вину тренера всі знають. А ви пишіть про вину Суркіса. А хто ще винен, крім нього?! Просто дивно, як можна було звернути увагу на Газзаєва. Президент клубу повинен мати повне досьє на тренера, з усіма його плюсами та мінусами. А Газзаєв не в Африці працював. Він був тут, у Росії, майже у вас під рукою. Чому ніхто не сказав правди про Газзаєва? В Україні працюють російські журналісти, Андронов з НТВ. Вони майже друзі. То невже вони не могли дати інформацію Суркісові про Газзаєва.

І цих людей Суркіс має зараз спитати, де вони були, коли призначали Валерія Газзаєва. Невже не було помітно скандалів, в епіцентрі яких у Росії був Газзаєв. Навіть будучи дилетантом, то з прочитаного у пресі можна було зробити висновки, хто такий Валерій Георгійович. Повну інформацію про Газзаєва мав Йожеф Сабо, бо він часто спілкувався з Лобановським. Сабо чудово знає, якої думки про Газзаєва був Лобановський. Кияни принизили "метра”, довіривши тренерське крісло такому бездарному тренеру. Таких людей і близько не можна допускати до "Динамо”.

Навіщо було шукати тренерів у Росії, коли під руками багато вихованців Валерія Лобановського. Той же Блохін... За знаннями, за тренерською кваліфікацією і за ігровим досвідом він переважає Газзаєва. Це небо і земля. Та в київському "Динамо” існують якісь внутрішні розбірки, внаслідок яких корінні динамівці чомусь непотрібні.

- Як у Росії сприйняли звільнення Валерія Газзаєва?

- Жах! Його зустріли хлібом-сіллю! Чуєш висловлювання "фахівців” про веселкові перспективи Газзаєва. Мовляв, його чекає московське "Динамо”, "Локомотив”, збірна Росії, він відродить "Аланію”. Дурнів скрізь вистачає, і в Україні, і в Росії.

Категорія: Україна | Переглядів: 690 | Додав: falloute | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz